[osm_map_v3 map_center= “-10.6984,-49.6033″ zoom=”4″ width=”95%” height=”450″ map_border=”thin solid ” post_markers=”1″ type=”” control=”” ]


مدارک مورد نیاز ویزای توریستی برزیل:

  • اصل پاسپورت.
  • ترجمه شناسنامه.
  • پاسپورت های باطله.
  • پرینت حساب ۳ ماهه.
  • نامه تمکن مالی.
  • ۲ قطعه عکس جدید ۴.۵ × ۳.۵ با پشت زمینه سفید.
  • سند در صورت داشتن.
  • گواهی اشتغال به کار یا مدارک شغلی.

 

نکته: تمامی مدارک باید با مهر ترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شوند.