[osm_map_v3 map_center= “35.8022,14.4415” zoom=”5″ width=”95%” height=”450″ map_border=”thin solid ” post_markers=”1″ type=”” control=”” ]

 


مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی مالتا:

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی.
  • فرم درخواست ویزا (از سایت سفارت دریافت نمائید).
  • کارت ملی و شناسنامه.
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش.
  • مهر های ورود و خروج.
  • گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی.
  • گواهی اشتغال به کار (سمت، میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد) به همراه فیش حقوقی (برای کارمندان و کارگران).
  • بیمه مسافرتی.
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما.
  • سند مالکیت (در صورت وجود).
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی (برای صاحبان مشاغل)، گواهی بازنشستگی (برای افراد بازنشسته) و گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان).