گاهی شرایط به گونه ای پیش می رود که امکان درمان در ایران و یا وطن فرد وجود ندارد و ناگزیر به سفر و درمان در کشوری دیگر می شود. کانادا یکی از کشورهایی است که دارای یکی از بهترین خدمات پزشکی در جهان می باشد و در کنار سایر روش های سفر و مهاجرت به کانادا مانند مهاجرت تحصیلی به کانادا ، ویزای کاری کانادا و ویزای توریستی کانادا اقدام به اعطای ویزای درمانی کانادا نیز کرده است. در صورتی که فرد واجد شرایط دریافت این ویزا باشد می تواند ویزای درمانی کانادا دریافت کند.در این مقاله درباره این ویزا بیشتر توضیح داده ایم با ما همراه باشید.

ویزای درمانی کانادا

ویزای درمانی یا ویزای پزشکی کانادا برای افراد خارجی صادر میشود که به دلایل پزشکی و به قصد درمان عازم کانادا هستند. برای دریافت ویزای درمانی کانادا باید مدارک پزشکی متقاضی تکمیل باشد و از طرف پزشک دارای توصیه نامه نیز باشد. البته باید گفت ویزای درمانی کانادا به هر بیماری تعلق نمیگیرد و باید شرایط مربوط را مدنظر قرارداد.

ویزای درمانی کانادا

شرایط اخذ ویزای درمانی کانادا

همانطورکه گفته شد ویزای درمانی کانادا به همه بیماران و بیماری ها تعلق نمیگیرد. به علاوه فرد باید دارای شرایط دریافت این ویزا باشد. اولین شرط این است که متقاضی باید ثابت کند که مراحل درمانی او در کشورش قابل انجام نیست و همین اثبات نیاز به ارائه مدارکی دارد که توضیح می دهیم.

در مرحله بعد با ارسال مدارک و پرونده پزشکی خود به یکی از مراکز درمانی در کانادا باید تایید تیم پزشکی مستقر در بیمارستان را دریافت کند. در صورتی که مرکز درمانی مورد نظر مدارک را تایید کرد، از طرف آن مرکز درمانی برای بیمار دعوتنامه ای ارسال می شود. در این روند با در دست داشتن این مدارک و دعوتنامه، متقاضی می تواند برای دریافت ویزای درمانی کانادا اقدام نماید.

ویزای درمانی کانادا به چه بیمارانی تعلق میگیرد؟

  • انواع سرطان ها اعم از خوش خیم و بد خیم
  • انواع تومورها
  • بیماری های مربوط به مغز و نخاع

مدارک لازم برای دریافت ویزای درمانی کانادا

مانند هر نوع ویزای دیگری برای دریافت ویزای درمانی کانادا نیز باید مدارک خواسته شده را جمع آوری و فراهم نمایی . مهمترین اسنادی که برای دریافت ویزا مورد نیاز است اسناد هویتی است. در کنار اسناد هویتی مدارک دیگری مانند:

  • اسناد و تمکن مالی که نشان دهد فرد قادر به انجام هزینه های درمان است
  • دعوت نامه از سوی پزشک
  • فرم درخواست ویزای درمانی کانادا
  • بیمه مسافرتی
  • پاسپورت و مدارک شناسایی

ویزای درمانی کانادا

مراحل درخواست ویزای درمانی کانادا

همانطورکه پیشتر گفته شد برای دریافت این نوع ویزا باید مدارکی مبنی بر اینکه بیماری شما در کشورتان قابل درمان نیست ارائه دهید. همچنین پزشک معالج شما در داخل کشور نیز باید گواهی مبنی بر اینکه امکانات و تجهیزات لازم برای درمان بیماری تان در کشور وجود ندارد صادر کند. مدارک دیگری مانند آزمایشات پزشکی، عکس های لازم و مربوطه و … . پس از ارسال مدارک پزشکی خود و دریافت تاییدیه از بیمارستان و پزشکان در کانادا باید برای درخواست ویزا اقدام نمایید و مانند هر نوع ویزای دیگر کانادا با ثبت نام در سایت و تکمیل فرم های مربوطه مدارک خواستهشده را آپلود نمایید. بعد از تایید مدارک تان باید برای وقت سفارت و انگشت نگاری اقدام نمایید.

بعد از انجام بیومتریک و انگشت نگاری به شما اعلام میشود که با درخواستتان موافقت شده است یا خیر. در صورت پذیرفته شدن درخواست باید برای دریافت ویزا به کشوری که در آن سفارت کانادا فعالیت دارد سفر کنید. کشورهایی مانند ترکیه، ارمنستان و امارات گزینه مناسبی برای ایرانیان هستند.

اگر میخواهید درباره شرایط پیکاپ پاسپورت اطلاعات بیشتری کسب کنید،پیشنهاد می کنیم مقاله های پیکاپ ویزای کانادا و نحوه دریافت ویزای کانادا را مطالعه کنید.

هزینه های ویزای درمانی کانادا چیست؟

سفر به هر کشوری و اخذ ویزا شامل هزینه هایی میشود. برخی از ویزاها مانند ویزای توریستی کانادا ممکن است هزینه کمتری نسبت به ویزای تحصیلی یا درمانی داشته باشد. زیرا در ویزای درمانی علاوه بر مخارج دریافت ویزا باید هزینه های مربوط به درمان و بیمارستان را نیز در نظر داشته باشید.

برای دریافت ویزای کانادا باید مدارک خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنید اما نیاز به دریافت تاییدات دادگستری و خارجه نیست که این امر دارای هزینه جداست.

از دیگر مخارج و هزینه های دریافت ویزای درمانی کانادا هزینه بلیط ، هزینه ویزا و از همه مهمتر هزینه های درمان است که باید بتوانید پرداخت کنید.

به همین علت یکی از مدارک مهم برای دریافت ویزای درمانی یا پزشکی کانادا ارائه تمکن مالی است تا این کشور مطمئن شود شما از پس هزینه های احتمالی درمان برمی آیید.

ویزای درمانی کانادا

اعتبار ویزای درمانی کانادا

ویزای درمانی کانادا جز ویزاهای کوتاه مدت است و معمولا 3 ماهه صادر می شود. اما در صورتی که مدت درمان طولانی تر شود می توانید ویزای خود را تمدید کنید. مدت ویزا معمولا توسط پزشک تعیین می شود و در دعوتنامه ذکر شده و بر طبق آن مدت ویزا مشخص می شود.

شاید به اطلاعاتی درباره مهاجرت نیاز داشته باشید، میتوانید مقاله مهاجرت به کانادا را از سایت قصران گروپ را نیز مطالعه کنید.

بنر تماس قصران گشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *