ویزای درمانی ایران

مجوز IPD چیست – بخش درمان صنعتی است که در چند سال اخیر برای کشورها جنبه درآمدزایی داشته است. کشور ما ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و افراد بسیار زیادی برای درمان وارد ایران شده اند. از پیشرفت های بسیار زیادی که کشورمان در رشته های پزشکی علی الخصوص نسبت به کشورهای منطقه و حوزه خلیج فارس داشته است نباید صرف نظر کنیم که می تواند یکی از دلایلی باشد که باعث جذب افرد بسیاری از سرتاسر دنیا به ایران شده است؛ از سوی دیگر هزینه های درمان در ایران نسبت به سایر کشورها نسبتا پایین است که خود از عوامل تاثیر گذار در انتخاب ایران برای درمان انواع بیماری ها می باشد.

بدین منظور ویزایی به نام ویزای سلامت برای افرادی که به جهت درمان وارد ایران میشوند صادر می شود که در این مقاله به چگونگی  آن و توضیح درباره مجوز آی پی دی می پردازیم.

مجوز IPD چیست؟

ویزای درمانی (Medical Visa)

ویزای درمانی ایران نوع خاصی از ویزاست که افرادی که به بیماری خاصی دچار هستند و هزینه های درمان در کشورشان بسیار بالاست و یا کشور خودشان مجهز به تجهیزات و یا علم برای درمان آن بیماری نمی باشد، برای صدور آن ویزا درخواست می دهند.

بدین منظور پس از تحقیقات و مذاکره با کشور مقصد ( کشوری که قصد درمان در آنجا را دارند) برای اخذ ویزای آن کشور اقدام می کنند. ویزای درمانی نوعی از ویزا است که در مدت زمانی کوتاه و برای دوره ی مشخصی برای فرد صادر می شود.

ویزای درمانی ایران

ویزای درمانی یا ویزای نوع T،  شکلی از ویزا است که برای دوره ی مشخصی برای فرد بیمار صادر می شود. مدت زمان این ویزا معمولا 30 روز است اما بسته به نوع بیماری می تواند متغیر باشد. صدور ویزای سلامت در زمان کوتاهی انجام می شود.

برای درخواست صدور ویزای درمانی فرد بیمار یا یکی از بستگان او باید از طریق یکی از شرکت های متخصص در حوزه گردشگری سلامت در خواست صدور ویزا بدهد. توصیه ما این است که با کارشناسان مجرب قصران گشت در این باره مشورت کرده و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

مجوز IPD چیست؟

مجوز IPD چیست؟

International Patient Department به اختصار IPD نوعی مجوز است که تعدادی از بیمارستان ها دارای آن هستند. در واقع بخش بین المللی بیمارستان هایی که در زمینه توریسم درمانی فعالیت می کنند، نامه ای مبنی بر قبول درمان آن بیمار صادر می کند. این نامه پذیرش که به آی پی دی مشهور است توسط بیمارستان برای وزارت امور خارجه ایران نوشته می شود و در آن اشاره می شود که فردی با مشخصات اعلام شده نیازمند درمان در این بیمارستان می باشد. مدارک پزشکی و توضیحاتی درباره بیماری نیز پیوست به نامه می شود. اولین شرط برای پذیرش بیمار دارا بودن نامه ی بیمارستان میباشد.

به این طریق که بیمار درخواست خود را نزد یکی از شرکت هایی که در حوزه گردشگری سلامت فعال هستند ثبت می کند. شرکت مربوطه از طرف بیمار با بیمارستان وارد مذاکره شده و نامه پذیرش بیمار را دریافت می کند. بیمار نامه را به سفارت ایران در کشور خود برده وبه این ترتیب برای او ویزای سلامت صادر می شود.

وظایف واحد IPD

  • واحد IPD بیمارستان هزینه نسبی درمان را با توجه به بیماری فرد تخمین زده و قبل از سفر به بیمار اعلام می کند.
  • تمامی کارهای مربوط به پذیرش بیمار در بیمارستان و مراحل درمان وی بر عهده این واحد از بیمارستان است. هماهنگی با اتاق عمل، پزشک، اتاق بستری، امور مالی و … همگی وظایفی است که واحد آی پی دی می بایست انجام دهد.
  • تمامی کارهای مربوط به هماهنگی کارهای خارج‌ از بیمارستان شامل استقبال در فرودگاه، رزرو هتل و تمام فعالیت‌های رفاهی در مدت زمان اقامت بیمار در ایران، بر  عهده واحد IPD می‌باشد.

دریافت مجوز  IPD برای تمامی بیمارستان‌های دولتی یا خصوصی که دارای استاندارهای لازم برای پذیرش بیماران خارجی بوده و دارای واحد بین المللی نیز می باشند امکان‌پذیر است. از این رو، بیمارستان‌هایی که دارای درجه عالی، یک یا حداقل دو هستند می‌توانند برای دریافت این مجوز اقدام نمایند.

مجوز IPD چیست؟

اعضای واحد IPD

  • کمیته IPD: این کمیته مسئول تدوین و هماهنگی های سیاست‌های اجرایی بیمارستان بوده و اهداف بیمارستان در زمینه ارائه خدمات به بیماران بین‌المللی  را تعیین می‌کند.
  • کارشناس IPD:  بیماران خارجی با روال کار و درمان در ایران بیگانه هستند. کارشناس IPD هماهنگی‌های لازم جهت بستری شدن بیمار، هماهنگی با پزشک، برآورد هزینه نسبی درمان و موارد دیگر و مربوط به این بخش را انجام می‌دهد. در واقع تمامی فعالیت‌هایی که در زمینه خدمات درمانی باید انجام گیرد، توسط کارشناس آی پی دی انجام می‌شود.
  • پزشکIPD : پزشک IPD فردی است که تمامی کارهای مربوط به درمان بیمار را انجام می دهد. ویزیت بیمار، اقدامات اولیه، هماهنگی با پزشک های دیگر در صورت لزوم، ویزیت روزانه بیمار، آماده کردن خلاصه پرونده، پیگیری اتفاقات اورژانسی و… همگی از وظایف پزشک آ پی دی است.
  • تیم مراقبین: به گروهی گفته می‌شود که در طول درمان بیمار در بیمارستان در کنار او بوده و او را در پروسه درمان همراهی می‌کنند. مترجمی که رابط بین بیمار و کادر درمان است و افرادی که مسئولیت ارتباط بیمار با کارشناس IPD را برعهده دارند، همگی عضو  تیم آی پی دی محسوب می‌شوند.
  • شرکت تسهیل‌گر:  یک شرکت با عنوان تسهیل‌گر خدمات توریسم پزشکی که معمولا یک شرکت گردشگری و مهاجرتی می باشد، قرارداد بین بیمار با بیمارستان را تنظیم کرده و بیمار را به بیمارستان معرفی می کند و رابط این دو است. تمامی خدمات گردشگری و رفاهی مربوط به بیمار و همراهان او توسط این شرکت انجام می‌شود. شرکت قصران گشت پیشرو در اخذ ویزای درمانی برای گردشگران خارجی می باشد و می توانید با خیالی آسوده اقداماتی درمانی خود را در ایران انجام دهید.

ghasrangasht call banner

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *