[osm_map_v3 map_center= “47.4513,13.5049” zoom=”6″ width=”95%” height=”450″ map_border=”thin solid ” post_markers=”1″ type=”” control=”” ]


مدارک مورد نیاز ویزای اتریش:

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی به همراه مهر وزارت خارجه و تائیدیه دادگستری شده باشند:

  • شناسنامه ایرانی.
  • گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
  • کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
  • سه قطعه عکس رنگی.
  • ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تراز سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد،در ابعاد ٣٥ در ٤٥ میلی‌متر، فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.
  • اسنادرسمی شغلی و منابع مالی.
  • برای اشخاص تحت تكفل، زنان خانه‌دار یا فرزندان) :گواهی کار، صورت‌حساب بانكی( مشروح عملیات بانكی ماه آخر و یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل)شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
  • برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل.
  • یک سندمالکیت (ترجمه‌ی رسمی انگلیسی).
  • بیمه مسافرتی.
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اتریش.
  • در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقام.