برای سفر به آمریکا و دریافت ویزای آمریکا میبایست دارای شرایط و مدارکی باشید و فرم های درخواست شده را نیز تکمیل و پر نمایید. یکی از فرم های مربوط به برندگان لاتاری و متقاضیان مهاجرت به آمریکا باید آن را تکمیل کنند فرم DS260 است.

اگر شما هم برنده خوش شانس لاتاری 2024 بوده اید و می خواهید برای دریافت گرین کارت اقدام نمایید حتما باید از چگونگی فرم DS260 اطلاعات کسب کنید.

درادامه مطلب درباره اینکه فرم DS260 چیست و چگونه باید اطلاعات درخواست شده را تکمیل نمایید توضیح می دهیم.

فرم DS260 چیست؟

اگر ثبت نام لاتاری را خودتان انجام داده باشید حتما به خاطر دارید تنها اطلاعات مختصری از خود را ارائه داده اید. اطلاعاتی شامل نام، نام خانوداگی و وضعیت تاهل. هم اکنون که برنده لاتاری شده اید و امکان ورود به آمریکا را دارید طبیعتا باید اطلاعات بیشتری از خود ارائه دهید.

برای دولت آمریکا بسیار مهم است که افرادی که قصد زندگی و مهاجرت در این کشور را دارند در چه وضعیتی به سر می برند، بنابریان علاوه  بر نام و نام خانوادگی، اطلاعات جامع تری شامل وضعیت تحصیل و زندگی و منبع درآمد باید ارائه دهید. تمام این اطلاعات را باید در فرم DS260 وارد نمایید.

پس از دریافت جواب لاتاری متقاضیان کمی سردرگم هستند و با سوالات زیادی رو به رو می شوند که مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری چیست؟

باید بدانید که برنده شدن در لاتاری به معنای موفقیت در دریافت گرین کارت آمریکا نیست. افرادی موفق به دریافت گرین کارت آمریکا می شوند که مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری را به خوبی پشت سر بگذرانند که یکی از مهمترین آن تکمیل فرم DS260  است.

فرم DS260 یک فرم مهاجرتی است که متقاضیان مهاجرت به آمریکا باید تمام سوالها را با دقت تکمیل کنند. در ادامه درباره چگونگی پر کردن این فرم توضیحات بیشتری می دهیم.

فرم DS260

فرم DS260 شامل چه بخش هایی است؟

در هنگام تکمیل کردن فرم DS260 باید تمامی مراحل را به دقت پر کنید.

1.اطلاعات مربوط به محل سفارت

این فرم برای برندگان لاتاری با این بخش شروع می شود. در این قسمت می‌توانید کشور و محل انجام مصاحبه خود را تعیین کنید.

محلی که برا ی ایرانیان تعیین می شود معمولا سفارت امریکا در آنکارا است اما  شما می‌توانید آن را به کشور دیگری  تغییر دهید، مثلا کشور امارات را برای مصاحبه انتخاب نمایید.

2.اطلاعات  هویتی برنده لاتاری

مهم ترین بخش فرم ، تکمیل اطلاعات هویتی است. این اطلاعات باید با زبان انگلیسی و بر طبق اطلاعات پاسپورت باشد. ممکن است تصور کنید این قسمت بخش راحتی است اما ممکن است با مواردی رو به رو شوید که شما را سر در گم کند.

برای مثال ممکن است در وضعیت تاهل با گزینه های Divorced و Legally separated مواجه شوید که هر کشور قوانین مربوط به خود را دارد. به همین جهت و برای جلوگیری از هر گونه اشتباهی بهتر است درتکمیل فرم ها از افراد مجرب و کارشناس راهنمایی بگیرید.

3.آدرس و اطلاعات تکمیلی

در تکمیل این بخش از فرم تمامی دقت خود را به کار ببرید. در این قسمت تمامی آدرس های محل زندگی خود از سن 16 سالگی تا تاریخ امروز را به طور صحیح  وارد کنید، باید ذکر کنید از چه سالی تا چه سالی در آن جا زندگی کرده اید. حتی اگر برای مدت کوتاهی در محلی زندگی کرده اید نیز باید آن را بیان کنید. همچنین شماره تلفن، شماره محل کار و آدرس ایمیلتان نیز از شما درخواست می شود. ضمنا باید آدرسی که در آمریکا قصد اقامت در آن را دارید نیز وارد کنید. شاید باورتان نشود اما باید اطلاعات حسابتان در شبکه های اجتماعی که در پنج سال گذشته  از آنها استفاده کرده اید را نیز وارد کنید. اطلاعات حسابتان در فیس بوک، اینستاگرام و تلگرام و سایر شبکه های اجتماعی از شما خواسته می شود.

4.اطلاعات هویتی و آدرس اعضای خانواده

این قسمت مربوط به اطلاعات اعضای خانواده تان، محل زندگی، وضعیت حیات، تعداد فرزندان، خواهر، برادر و حتی همسر سابقتان است. اگر اعضای خانواده شما مانند پدر یا مادر در قید حیات نیستد می بایست تاریخ فوت آنها را نیز مشخص کنید. جالب است که بدانید حتی از شما سوال میشود که آیا فرزندان شما قصد مهاجرت به آمریکا دارند یا خیر. به تمام سوالات با دقت و صحت پاسخ دهید چرا که در صورت عدم همخوانی پاسخ ها با اطلاعات شما ممکن است در دریافت گرین کارت دچار مشکل شوید.

5.سفرهای قبلی به آمریکا

دراین بخش دولت آمریکا می خواهد بداند آیا سابق بر این به این کشور سفر داشته اید یا خیر. در صورتی که سابقه درخواست برای دریافت ویزای آمریکا را داشته اید آیا با درخواست ویزای شما موافقت شده است یا خیر، اگر درخواست شما رد شده به چه دلیل بوده است.

6.اطلاعات شغلی

در این قسمت از فرم دریاره تحصیلات و مدارک تحصیلی تان از شما سوال می شود. مدارکی تا به الان موفق به دریافت آن شده اید، نام موسسه و مرکزی که گواهی خود را از آن دریافت کرده اید. سال تحصیلی تان در چه بازه زمانی بوده است.

میزان تسلط شما به زبان انگلیسی چه قدر است. همچنین اعلام سوابق شغلی نیز از اهمیت برخوردار است. یک سری سوالات امنیتی از شما پرسیده می شود مانند اینکه آیا تا به حال در نیروی نظامی خدمت کرده‌اید یا خیر؟

همچنین سوال هایی درباره سفرهای شما به کشورهای خارجی در طی 5 سال گذشته نیز پرسیده می شود.

دراین بخش از برندگان لاتاری، 3 سوال پرسیده می شود که در رابطه با تامین اجتماعی آمریکا، اطلاعات شما در سازمان امنیت ملی داخلی ایالت متحده آمریکا است. یکی از اقدامات مهم بعد از ورود به آمریکا پیگیری و صدور سوشیال می باشد.

فرم DS260

مراحل پایانی فرم DS260

بعد از تکمیل اطلاعات خود در انتها باید کیس نامبر و شماره پاسپورت خود را وارد کنید و بعد از امضای دیجیتال فرم DS260 قفل خواهد شد و نمی توانید اطلاعات را ویرایش کنید. البته در برخی موارد امکان ویرایش وجود دارد اما به شما توصیه می کنیم فرم قفل شده را  مجدد باز نکنید.

و در آخر به شما توصیه می کنیم در تکمیل فرم، نهایت دقت خود را به کار ببرید و هیچ یک از اطلاعات خود را اشتباه و یا خلاف واقع وارد نکنید. چنانچه قصد دریافت ویزای آمریکا و مهاجرت به آمریکا را دارید می توانید از مشاوره کارشناسان ما بهره ببرید و یا پاسخ سوالات خود را در مطالب ما جستجو کنید.

ghasrangasht call banner

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *