کشورها برای اعطای ویزا سیاست های مربوط خود را دارند و برخی از آنها نسبت به صدور ویزا برای شهروندان برخی از کشورها سخت گیر هستند و دریافت ویزا این کشورها دشوار است و جزو سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا هستند . اما برخی دیگر به دلیل روابط خوب دیپلماتیک با یکدیگر دریافت ویزا برای شهروندان یکدیگر را از میان برداشته اند یا سهل کرده اند.

برای مثال اگر با دریافت تور ترکیه قصد سفر به این کشور را داشته باشید کار سختی پیش رو نخواهید داشت و بدون نیاز به اخذ ویزا می توانید تا 90روز در این کشور بمانید. شهروندان ترکیه هم در سفر به ایران از همین قانون تبعیت می کنند.

اما در میان سایر کشورهای دنیا نام برخی از کشورها به عنوان کشورهایی که دریافت ویزای آنها دشوار است به چشم می خورد. خوشبختانه نام کشورهای حوزه شینگن در این لیست قرار ندارد.

شاید با دیدن نام آنها در این لیست تعجب کنید اما در هر صورت برای سفر این کشورها باید شرایط تعیین شده را رعایت کنید.

سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا

سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا

پیش از سفر به هر کشوری بهتر است شرایط دریافت ویزای آن را مورد بررسی قرار دهید تا با رعایت آنها دچار مشکل نشوید، برخی از کشورهایی که دریافت ویزای آنها دشوار است وارد زیر هستند:

روسیه

ویزای روسیه جزو سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا می باشد. دریافت ویزای روسیه اصلا کار ساده ای نیست! در واقع برای دریافت ویزای این کشور باید مراحل پیچیده ای را پشت سر بگذارید. یکی از دشواری های دریافت ویزای روسیه تعداد سوال هایی است که متقاضی ورود به این کشور و دریافت ویزای روسیه باید در تکمیل فرم به آنها پاسخ دهد به علاوه متقاضی باید به تمامی کشورهایی که طی 10 سال گذشته به آنها سفر کرده است اشاره کند.

حتی افرادی که دارای قوی ترین پاسپورت های دنیا هم هستند برای سفر به روسیه باید پروسه لازم را طی کنند. برای دریافت ویزای روسیه باید به نزدیک ترین سفارت روسیه مراجعه کنید و فرم های مربوطه را پر کرده، مشخصات بایومتریک و انگشت نگاری را انجام داده و عکس بگیرید. دقت داشته باشید که تمام سوال های درخواست شده را با دقت و صحت تکمیل کنید چرا که هر اشتباهی ممکن است باعث رد درخواست ویزای شما شود.

چین

پروسه دریافت ویزای چین نیز تقریبا طولانی است و به همین علت سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا هست. در حالی که دارندگان برخی از پاسپورت های دنیا می توانند به مدت 72 ساعت در چین بدون نیاز به ویزا اقامت داشته باشند اما برای مدت بیشتر از این باید ویزا دریافت کنند و باید بگوییم حقیقتا پروسه دریافت ویزای چین بسیار خسته کننده است!

به خاطر داشته باشید که تمام مدارک درخواست شده برای اخذ ویزا را فراهم کنید. برای ویزای چین بعد از دریافت نوبت از سفارت باید حضوری در محل حاضر شوید. مدارک زیادی از شما درخواست می شود که یکی از آنها رزرو هتل و محل اقامت شماست. اگر اقامت شما بیش از 30 روز زمان می برد باید برنامه سفر خود را نیز شرح دهید. دریافت ویزای چین کمی زمان بر است به همین جهت سعی کنید 2 تا 3 ماه زودتر از موعد سفر برای دریافت ویزا درخواست دهید.

ایران

قطعا با دیدن نام ایران در این لیست ممکن است تعجب کنید، اما باید بگوییم دریافت ویزای ایران کار ساده ای نیست. با وجودی که گردشگران کشورهای ارمنستان، آذربایجان، بولیوی، گرجستان، مالزی، سوریه، ونزوئلا و ترکیه برای ورود به ایران نیاز به ویزا ندارند شهروندان برخی از کشورها برای سفر به ایران می توانند ویزای فرودگاهی – VOA  دریافت کنند.

به شهروندان کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا ، بنگلادش، کلمبیا ، نپال و سریلانکا و افرادی که در 6 ماه گذشته به اسرائیل سفر داشته اند به احتمال زیاد اجازه ورود داده نخواهد شد .

افرادی که با ویزای فرودگاهی به ایران سفر می کنند می بایست رزرو هتل، پول نقد برای دریافت ویزا  بیمه مسافرتی داشته باشند.

برای دریافت ویزای ایران متقاضیان باید از یک آژانس معتبر در ایران “ویزا کد ” دریافت کنند. این کد فقط برای 1 ماه معتبر است و بعد از اتمام مدت اعتبار باید نسبت به تمدید آن اقدام شود و همین علل باعث شده ایران سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا باشد.

قصران گشت خدمات دریافت ویزای ایران را برای آن دسته از عزیزانی که در خارج از کشور زندگی می کنند و قصد سفر به ایران را دارند فراهم کرده است.

ترکمنستان

ترکمنستان یکی از کشورهایی است که بازدیدکنندگان زیادی به خاطر سخت گیری های شدید در صدور روادید ندارد. برای سفر به ترکمستان باید از اسپانسر خود در این کشور دعوتنامه دریافت کنید، علاوه بر آن بازدیدکنندگان به محض ورود به ترکمستان و تا 3 روز  باید با مراجعه به اداره مهاجرت این کشور کارت مهاجران دریافت کنند. همچنین آنها باید 3 نسخه از برگه درخواست ویزا را پر و تکمیل کنند.

عربستان صعودی

صرف نظر از مراسم حج و تعداد بی شماری زائر که هر ساله برای این مراسم به عربستان سفر می کنند، این کشور قوانین سختی را برای افرادی که قصد بازدید از عربستان را دارند در نظر گرفته است و جزو سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا است.

بانوانی که به تنهایی به عربستان سفر می کنند باید دارای اسپانسر و یا دعوت کننده ای باشند که در فرودگاه به ملاقات و استقبال او می آید. ضمنا اسپانسر تا زمان حضور فرد در عربستان باید پاسپورت او را نزد خود نگه دارد.

به خاطر داشته باشید افرادی که به صورت زوج به این کشور سفر می کنند باید ازدواج کرده باشند و مدارک ازدواج آنها نیز موجود باشد.

بدون داشتن این شرایط با درخواست ویزای شما موافقت نخواهد شد. همچنین افرادی که دارای ویزای اسرائیل در پاسپورت خود هستند و اخیرا از این کشور بازدید کرده اند اجازه ورود به عربستان را ندارند. در مدت زمان حضور در این کشور باید تمامی قوانین عربستان را رعایت کنید. سرپیچی از این قواین منجر به جریمه و ابطال ویزای شما خواهد شد.

سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا

نیجریه

نیجریه یکی از سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا است و برای دریافت ویزای نیجریه باید از میزبان خود دعوتنامه داشته باشید، به علاوه بلیط برگشت، رزرو هتل و ارائه مدارکی مبنی بر اینکه از عهده هزینه های سفر خود برخواهد آمد نیز از ضروریات است.

پاکستان

در لیست کشورهایی که دریافت سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا است، نام پاکستان نیز به چشم می خورد. برای ورود به پاکستان هم باید از میزبان خود دعوتنامه داشته باشید، در واقع باید اثبات کنید به دیدن فردی در پاکستان می روید، حتی میتوانید از یک شرکت نیز دعوتنامه دریافت کنید.

از دیگر ضروریات دریافت ویزای پاکستان بلیط رفت و برگشت، رزرو هتل، تمکن مالی، دعوتنامه و پاسپورت معتبر است. مدارک شناسایی و فرم های تکمیل شده برای دریافت ویزا نیز از ضروریات است.

کوبا

کوبا هم جزو سخت ترین کشورها برای دریافت ویزا است. کوبا برای ورود آمریکایی ها به کشور خود شرایط سختی را در نظر گرفته است. اگر شهروندان امریکا در دریافت ویزای کوبا با سختی رو به رو شوند کارت گردشگری صورتی دریافت می کنند که با کارت سبز سایر کشورها متفاوت است.

شهروندان سایر کشورها برای ورود به کوبا باید شرایط دریافت ویزای این کشور را داشته باشند، پاسپورت معتبر، دعوتنامه معتبر، رزرو بلیط و هتل و مدارک شناسایی در دریافت ویزای ضروری است.

 

ghasrangasht call banner

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *