نزدیک به 2 سال است دنیا با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کند و هر راهی که به ذهنش برسد را برای مقابله با این ویروس به کار گرفته است؛ تا اینکه در نهایت موفق به ساخت و تولید واکسن مقابله با کویید 19 شد. در طی این 2 سال صنعت گردشگری دچار تحولات و حتی مخاطرات بسیار زیادی شد، رفت و آمد میان کشورها در مقطعی متوقف شد و حتی مراودات بازرگانی و تجاری دستخوش تغییر قرار گرفت. کسب و کارها به شکل دورکاری و خارج از محیط کار به کار خود ادامه دادند و هزاران اتفاق دیگر. اکنون بعد از گذشت 2 سال جهان توانسته با کرونا ویرووس مقابله کند و کشورهای مختلف واکسن های متفاوتی را برای مبارزه با این ویروس اختراع کردند. اما در این میان بسیاری از کشورها واکسن های مشخصی را تاییده کرده و افرادی که این نوع از واکسن ها را تزریق کرده اند مجاز به ورود به کشورشان می باشند. در این نوشتار به توضیح انواع واکسن های مورد تایید کشورهای مختلف می پردازیم. با قصران گشت همراه باشید.
واکسن مدرنا توسط موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی ایالت متحده در سال 2020 بر علیه ویرووس کویید – 19 ساخته شد. میزان تاثیر این واکسن 94 درصد ارزیابی شده است و در دو دوز به فاصله 29 روز تزریق می شود. واکسن مدرنا توسط کشورهای عضو اتحادیه اروپا مورد تایید قرار گرفته و افرادی که این واکسن را تزریق کرده اند مجاز هستند به کشورهای عضو این منطقه وارد شوند. ترزریق و جوابدهی واکس مدرنا دربرخی از کشورها بر روی افراد بالای 12 سال و 18 سال تایید شده است.
واکسن فایزر توسط شرکت آلمانی بیوان تک کشف و شرکت آمریکایی فایزر آن را تولید و توزیع کرد. اثر بخشی واکسن فایزر پس از تزریق دوز دوم تا 95 درصد اعلام شده است. دوز دوم این واکسن 3 هفته بعد از تزریق دوز اول امکان پذیر است. انگلستان اولین کشوری بود که در دسامبر 2020 اجازه استفاده از این واکسن را به طور اضطراری صادر کرد و اقدام به واکسینه کردن مردم کشورش با این واکسن نمود.
واکسن آکسفورد – آسترازنکا توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا تولید و توسعه داده شد. این واکسن در دو دوز نیم میلی لیتری و در فاصله 12 هفته ای تزریق می شود. اثر بخشی این واکسن پس از تزررق دوز دوم 81 درصد است. با وجود اینکه واکسن آسترازنکا نسبت به فایزر اثر بخشی کمتری داشته و عوارض جانبی برای آن تعریف شده است. اما قیمت آن کمتر بوده و نگهداری آن آسانتر است. مقامات بهداشتی اتحادیه اروپا و برخی کشورها مانند تایوان، کره جنوبی، ایران و آرژانتین مجوز استفاده از این واکسن را صادر کرده اند.
واکسن سینوفارم توسط گروه دارویی چین تولید شده و یک ویرووس غیر فعال کووید – 19 می باشد. میزان اثربخشی واکسن سینوفارم بعد از تزریق دوز دوم که 27 روز بعد از تزریق دوز اول است 79 درصد اعلام شده است. این واکسن چینی که توسط سازمان بهداشت جهانی تاییدشده است در کشورهای اروپایی نیز در حال تزریق است و تعدادی از کشورهای عضو این حوزه به مسافرینی که این واکسن را دریافت کرده اند اجازه ورود می دهد. ایران یکی از کشورهایی است که در مقادیر بالا واکسن سینوفارم را به کشور وارد کرده و به نظر می رسد نظر جمعی بر این است که میزان اثربخشی این واکسن تا میزان بالایی رضایت بخش بوده است.
به غیر از واکسن هایی که به معرفی آنها پرداختیم تعدادی واکسن دیگر نیز در لیست واکسن های مورد تایید سازمان بهداشت قرار دارند مانند واکسن سینوواک، اسپوتنیک، جانسن و … که تعدادی از کشورهای دنیا و برخی کشورهای عضو حوزه شینگن تزریق آنها را مجاز اعلام کرده اند و جزو واکسن های مورد تایید کشورهای مختلف است. اگر قصد سفر به کشورهای حوزه شینگن را دارید به شما توصیه می کنیم اخذ ویزای شینگن با واکسن سینوفارم را مطالعه کنید.
برای اطلاع شما در زیر لیست واکسن های مورد تایید کشورهای مختلف آورده شده است:
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون – سینوفارم – سینوواک
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون – سینوفارم – سینوواک
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون
مدرنا – فایزر – جانسن – آسترازنکا
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون – سینوفارم – سینوواک
فایزر – آسترازنکا – مدرنا
فایزر – سینوفار – آسترازنکا – سینوواک
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون – سینوفارم – سینوواک
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون – سینوفارم – سینوواک – کوشیلد
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون
فایزر – سینوواک – آسترازنکا – کوویشیلد
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون
جانسن – فایزر – مدرنا – آسترازنکا
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون
فایزر – مدرنا – آسترازنکا – جانسون
فایزر – کانسینو – اسپوتنیک – سینوفارم
آسترازنکا – فایزر – جانسن – سینوواک – اسپوتنیک
مدرنا – فایزر – جانسون – آسترازنکا – سینوفارم
مدرنا – فایزر – جانسون
توجه داشته باشید که این اطلاعات مربوط به تاریج درج مقاله می باشد و ممکن است کشورها سیاست های خود را در رابطه با واکسن های مورد تاییدشان تغییر دهند.
This post was last modified on 2021/12/11 11:41 ق.ظ
شاید شما یکی از متقاضیان ویزای انگلیس هستید که با هدف کسب و کار و…
ازدواج یا طلاق بعد از برنده شدن در لاتاری 2025احتمالا در قرعه کشی بزرگ لاتاری…
آیا طلاق در کانادا مشکلی برای شهروندی فرد ایجاد میکند؟ کسانی که با ویزای ازدواج…
راهنمای بررسی برندگان گرین کارت آمریکا 2025 مراحل بعد از برنده شدن لاتاری آمریکا 2025…