راه حل اقامت بیش ازحد در حوزه شینگن – در حال حاضر حاضر 26 کشور در دنیا وجود دارد که عضو حوزه شینگن می باشند. افرادی که قصد دارند به تمامی این کشور ها سفر کنند تنها 90 روز فرصت دارند. در واقع به صورت میانگین 3.4 روز باید در هر کشور بگذراند که تقریبا غیر ممکن و سخت به نظر می رسد.

شایان ذکر است ویزای شینگن یک بار ورود، در لیبل ویزا و در بخش DURATION OF STAY مدت زمان مجاز جهت اقامت در حوزه شینگن ذکر شده است.   توجه داشته باشید که روز ورود و روز خروج فرد دارای ویزای شینگن نیز در این بازه حساب می شود. در صورتیکه فردی دارای ویزای چندبار ورود باشد مثلا اگر دارای ویزای یک ساله مالتی پل باشد، در بخش DURATION OF STAY عدد ۹۰ ذکر شده است. این بدان معنا است که طبق قوانین ویزای شینگن 2020 در هر بار ورود به حوزه شنگن تنها میتوان تا ۹۰ روز در این حوزه اقامت داشت و پس از ۹۰ روز باید حوزه شینگن را ترک کرده و به کشور مبدا بازگشت. همچنین در صورتیکه دارای ویزای یک ساله هستید توسط این ویزا ، در ۱ سال ۲ دفعه ۹۰ روزه می توانید در منطقه شینگن اقامت داشته باشید. جهت آشنایی با معرفی حروف و عبارت‌های برچسب ویزای شینگن کلیک کنید.

علاوه بر موارد ذکر شده باید به این موضوع نیز اشاره کرد که استفاده نکردن از ویزای شینگن و همچنین اقامت بیش از حد در حوزه شینگن پیامدهایی دارد. به همین دلیل فرد باید همیشه  عواقب استفاده نکردن از ویزای شینگن و عواقب اقامت بیش از حد در حوزه شینگن را مد نظر قرار دهد تا برای او مشکلی پیش نیاید.

حال با چنین قوانین سرسختانه باید چه کرد؟ اگر فردی قصد اقامت بیش از 90 روز را به هر دلیلی (مسافرت طولانی تر – کار – یادگیری زبان جدید و … ) در حوزه شینگن داشته باشد باید چه کند؟

solution-for-overcrowding-in-the-Schengen-area

راه حل های  اقامت بیش از حد در حوزه شینگن

اگر چه تمامی کشورهای حوزه شینگن دارای قوانین یکسان و مشابه به همی نیستند اما تمامی کشورهای عضو حوزه شینگن قوانین خاص خود را دارند. به عنوان مثال کشورهایی از جمله آلمان، هلند، لهستان، سوییس و کشور های اسکاندیناوی همگی قوانین بسیار سفت و سختی تری نسبت به کشورهایی چون ایتالیا، یونان، فرانسه و اسپانیا دارند. با تمامی این تفاسیر پاسخ سوالات ذکر شده در “مناسب نبودن ویزای توریستی 90 روزه” خلاصه می شود. در کل اگر فردی بخواهد در اروپا و حوزه شینگن بیش از ۹۰ روز بماند گزینه های زیر پیش روی او قرار دارد که در ادامه مقاله به آن ها می پردازیم:

ویزای کار (Work Holiday Visa)

 یکی از راه حل اقامت بیش ازحد در حوزه شینگن و همچنین آسان ترین و بهترین روش ها، دریافت ویزای کار است حتی اگر تمایلی به کار کردن نداشته باشید. شهروندان کشورهایی همچون  استرالیا، کانادا و نیوزلند واجد شرایط ویزای کار یک تا دو ساله از اکثر کشورهای شینگن هستند. در این حالت فرد متقاضی باید از یک کشور خاص برای اخذ این ویزا اقدام کند. تنها شرط دریافت این ویزا این است که سن فرد متقاضی باید کمتر از 30 سال باشد. البته در برخی موارد مانند افراد کانادایی که در کشور سوئیس کار می کنند می توانند تا 35 سال سن داشته باشند.

ویزای طولانی مدت (Long-term Stay Visa)

به عنوان مثال کشور فرانسه کشوری است که ویزای طولانی مدت ارائه می دهد. ویزای طولانی مدت به “ویزای  ویزیتور” و یا “ویزای D” معروف است. پروسه دریافت ویزای طولانی مدت تا یک ماه زمان می برد. به وسیله ویزای طولانی مدت فرد می تواند بیش از سه ماه در کشور فرانسه اقامت داشته باشد. دارندگان چنین ویزایی با توجه به اعتبار ویزا و هدف از سفر خود تا 12 ماه می تواند در این کشور بدون ایجاد مشکلی بمانند. برای دریافت ویزای طولانی مدت فرانسه باید از سفارت فرانسه کشور اقامت خود وقت گرفت.

ویزا دانشجویی (Student Visa)

تمامی کشورهای عضو حوزه شینگن ویزای دانشجویی صادر می کنند. فرد متقاضی به شرط اینکه از یکی از دانشگاه های رسمی و شناخته شده اروپایی پذیرفته شده باشد امکان دریافت ویزای تحصیلی را خواهد داشت. برای شرکت در کلاس ها در دانشگاه فرد حتما باید شهریه آن را پرداخت کند اما ویزای دانشجویی او ضمانت شده خواهد بود.

ghasrangasht call banner

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *